A Gyakorló A Tudat, Hogy A Start Szerelmes Magad

Az élet stílus hatással van minden, ami körülötted van, vagy csatlakoztatva, beleértve a fitness. A szegény fitness-életmód is ad okot, hogy más tényezők, mint a csúnya test utálom. Fitness lehet jobban leírni, mint egy nagyon hatékony módja annak, hogy megváltoztassa a testét, különös tekintettel az összes pozitív megközelítés. Néhány ezek a megközelítések lehetnek olyan tényezők, mint a diéta, testmozgás, de nem sok ember van a világon, aki valaha is koncentrálni, hogy gyakorolják az elme. Meg kell szem előtt tartani, hogy abban a pillanatban úgy érezzük, hogy valami nem tökéletes a tested, azt hiszem, a rendelkezésre álló lehetőségek, mint csatlakozni egy jó edzőterem vagy fitness központ.

Hadd emlékeztesselek, hogy milyen elragadó vagy.

Hadd emlékeztesselek, hogy milyen elragadó vagy.

Ez nagyon nehéz, hogy vonzza, amit akarsz, ha nem érzed magad ellenállhatatlanul vonzó magad – a teljes, mély, hiteles, csodálatos egyéni. A meghatározás az, hogy a Vonzás Törvénye az, hogy a hasonló hasonlót vonz. Ha a bíró magad, hogy itt is a hiányosságokat, érzem, bizonytalan a tehetsége, olyan döntéseket, vágyak, vagy úgy érzi, távolról méltatlan szerelem a másik dolog, amit szeretnénk, találd ki, mit fog vonzani? Több dolgot, mint azok az érzések, a csalódás, hogy menjen velük. Nem számít, mit akarsz, hogy nézel ki vagy, hol vagy ebben a pillanatban valóban, teljesen jogosult szeretni magad (még a hiányosságokra, amelyek lesz a téma, a hét 17). Én is, mert én vagyok ilyen szenvedélyesen segíteni másoknak, hogy felismerje, élj a nagyság, unashamedly (emlékszem elv 7 múlt héten) képzeljék magukat a világban, mint a csodálatos lények vagytok. Ne aggódj, ha nem teljesen ez a hely még. Az elv a folyamat szerelmes magad. Nézd a dolgokat szeretni, kérdezze meg mások mit szeretnek, hogy fogadd el, amit mondanak, mint az igazság. Még ha csak egy apró, szerethető dolog magadról elég, hogy indítsa el a labdát a gördülés. Ön előnyére válik a rendkívül átfogó ezt az elvet, mint aki érintkezésbe.

A hozzáférést a közösségi média lehet, hogy a dolgok még rosszabb a pillanatban, amikor összehasonlítjuk a profil kép másokkal az interneten. Egy bizonyos ponton, vagy egyéb, sok ember kezd bosszantó, hogy a saját tükörképét. Ez az emberi természet, hogy a fókusz inkább a hibákat, így aztán nem sokan képesek élvezni, ami van. Fontos, hogy megpróbáljuk csodálom magunkat, függetlenül attól, hogy más profil, képek. Meg kell emlékezni, hogy az ilyen hozzáállás nem csodálom magát arra kényszerít, hogy úgy gondolja, hogy a test nem része többé.

Kerülje összehasonlítva a Profil kép másokkalMindig tartsd szem előtt, hogy ez a hozzáállás vezethet, hogy a megsemmisítése a tudatát. Sok ember a végén, hogy rossz döntéseket a következő szigorú diéta, edzés rutinok. Ezek a programok csak akkor hagyja el, hogy frusztrált pedig kimerült abban a pillanatban, hogy felfedezzék, ezek nem működik többé. Mások egyszerűen csak nézz ki az egyszerű megoldások, mint úgy, mintha számukra ez a hozzáállás nem létezik. Nagyon kevés ember megpróbálja vizsgálja meg a problémát, lehetséges jogorvoslati lehetőségekről, vagy gyógyítására.

Az egyik legjobb lehetőség, hogy megpróbáljuk fejleszteni a szokás, hogy béke legyen a saját tudatát, meg a testet.

Kerülje összehasonlítva a Profil kép másokkal

Sokan vannak, akik mindig megpróbálják összehasonlítani a feltöltött képek a kortárs modelleknél. Ennek egyik oka az, hogy úgy érzik, a peer modell egy tökéletes test, amely kívánt mások által. Még akkor is, ha ez bizonyos mértékben igaz, még az ilyen típusú összehasonlítás mindig kedvezőtlen. Az a tény, hogy amikor összehasonlítja magát másokkal, mindig figyelmen kívül hagyja a különbség, hogy a peer lehet, hogy a befektetett elérésében, hogy tökéletes a testem. Kiküszöböli ez a hozzáállás teljesen, lehet, hogy nem lesz könnyű, de célszerű kipróbálni, hogy legalább használata a profil kép. Próbálj meg koncentrálni, minden pozitív tulajdonságai, erő a fejében, hogy másképp gondolja magát.

Koncentrálj a gondolkodásmód,

Kerülje összehasonlítva a Profil kép másokkalEz a test, ez egy tény, hogy nem szabad alábecsülni a fejemben. Minden, ami a tiéd, az mindig különleges, mivel nem lehet helyébe mások. Így próbálja elkerülni a közöny, majd próbálja meg, hogy dicséretet pozitívan. Mindig erősítik a megfelelő opciók más, mint megpróbál a lehetőség, hogy téved.

Ez természetesen sokkal jobb, hogy próbálja művelni egy tökéletes hozzáállás, hogy a szervezet, illetve a fontosságát, hogy megfelelő ellátást, ez akár az egészséges táplálkozás, vagy csatlakozik egy valódi egészségügyi terv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *